Microteatre

Com a cloenda de la fira del llibre de Castelló vam tenir la sort de participar en una sessió de microteatre. Feia ja temps que ens rondava pel cap provar aquesta nova concepció de les arts escèniques que ha sorgit amb força aquests últims anys, i no vam perdre l’oportunitat que ens brindava el Gremi de Llibrers de Castelló i Comarques a la Plaça Santa Clara de Castelló.

Fira del llibre 1Pepico i Paco pensant on posaran el piano.

He de confessar que jo tenia un concepte erroni del microteatre, desconeixia que s’afegia el prefix micro, no per la durada de l’obra que continuava invariable, sinó per les dimensions de l’escenari que es reduïa dràsticament. Per fortuna no calia reduir als actors, aquests únicament s’havien d’acostumar a demanar permís al company per a poder moure un braç i a entendre que l’anotació “es desplaça a l’altre extrem de l’escenari” suposava un recorregut de dos pams mal comptats.

Una vegada conscienciats que l’actuació es realitzaria dins d’una caixa de mistos, ens vam lliurar de tots els prejudicis i, malgrat no aconseguir engrandir l’espai, sí que vam poder convertir-la en una caixa de mistos molt “cuca” digna de la pròpia Barbie Superstar.

Fira del llibre 2Pilar, Pere i Pasquala desesperats perquè no troben la Barbie.

L’esforç va valdre la pena, doncs una vegada presa la mesura a l’espai del què disposàvem, vam poder gaudir representant en un microescenari una microsessió de microteatre amb micròfons sense microbis davant un micropúblic que va microgaudir de la microrepresentació d’aquest microgrup de microteatre.

“Microvisca el microteatre!”.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Actuacions, Sainets i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>